Stueplanter i dit hus

Stueplanter i dit hus
Uanset om du kan lide et smukt grønt miljø eller bare lidt atmosfære i dit hjem, er stueplanter altid en god mulighed. Fra personen med grønne fingre til den studerende, der nogle gange glemmer sine planter på grund af folkemængderne, er der en perfekt stueplante til alle. At købe nye stueplanter hver uge er selvfølgelig heller ikke en mulighed. Men hvilken plante passer dig bedst? Og hvor placerer du din grønne ven i huset? Det er spørgsmål, som mange mennesker har i disse dage, og det ville selvfølgelig være en skam, hvis din nye plante giver op på ingen tid. For at hjælpe dig på vej giver vi dig tips, hvor du kan sætte bestemte stueplanter.

hvilke stueplanter kan tåle solen?

Har du nogensinde spekuleret på, hvilke planter der tilbeder solen? Eller kan du lide en god skål med lys? Det er selvfølgelig muligt, at du har et hus på sydsiden, så kan du ikke undgå en god dosis lys i huset. Heldigvis er der masser af stueplanter, der virkelig elsker solen!

Bananplanten, også kaldet Musa Dwarf Cavendish. Det er ikke den nemmeste plante, for den kan godt lide en godt fugtig jord. Nye blade ruller konstant op fra midten, og de gamle blade dør.

Share Post:

About Author

Bjarne Jensen

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!

Leave a Reply

Your email address will not be published.